HomeGeschiedenisWegwijsWandelingOeteldonkCarnavalOptochtJeugdGastenboekLinks

      

Website Informatie

Welkom op deze website van Groeten uit Oeteldonk, hier kan je voornamelijk foto's zien en informatie uit Oeteldonk. Groeten uit Oeteldonk is de carnavalseditie van de website van www.groetenuitdenbosch.nl  

   

Disclaimer / Verantwoording - Ondanks de zorg en aandacht die besteed wordt aan het beheer van deze website, is het mogelijk dat de site onjuiste informatie bevat groetenuitoeteldonk.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links naar de websites van derden.

  

Het copyright - Het copyright van de site ligt bij de eigenaar. De aangeboden inhoud is vergaard uit publieke bronnen als het Internet het is geenszins de bedoeling inbreuk op tekstuele- of grafische auteursrechten te maken. Indien u van mening bent dat dit het geval is verzoeken wij u vriendelijk dit ons te laten weten via een e-mail zodat het betreffende item kan worden verwijderd of kan worden voorzien van een bronvermelding. De foto's getoond op deze website zijn eigendom van Groeten uit Oeteldonk tenzij anders is aangegeven en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden op welk manier dan ook. Voor informatie over het gebruiken van foto's kun je een e-mail sturen.

  

Structuur van de website - De informatie is ingedeeld in twaalf hoofdcategorieŽn deze vindt u in de bovenste balk op de pagina getoond. Na keuze vindt u de onderverdeling per categorie in de regel onder de hoofdcategorie. Indien hier onderverdelingen in zijn, worden deze in de regel daar onder getoond. Nieuwe berichten vindt u altijd op de startpagina hier worden de laatste berichten in een korte samenvatting weergegeven. In de onderste balk op de pagina vindt u knoppen van website informatie of een kijkje te nemen naar mijn andere website van Groeten uit Oeteldonk en de buttons voor de startpagina en voor de vorige en de volgende onderwerp. Mede geeft het ook aan als het artikel uit meerdere paginaís bestaat.

  

Externe links - Deze website bevat links naar websites die niet door groetenuitoeteldonk.nl worden beheerd en deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Groetenuitoeteldonk.nl controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze websites.

  

Aanvullingen, suggesties en opmerkingen - Voor eventuele correcties en/of toevoegingen in de redactionele sfeer kunt u mij altijd een e-mail sturen. Het doorgeven van typefouten, gebroken links of andere zaken die niet kloppen wordt zeer op prijs gesteld.

  

Webredactie Groeten uit Oeteldonk - Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of uw (pers-) bericht dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het onderstaand e-mail.

           

Banners voor webmasters - Als je dit een leuke/handige site vindt, en je zou hier vanaf jouw homepage een link naartoe willen maken dan kun je/mag je ook gebruikmaken van een van onderstaande buttons:

    

    

    

     

   

    

           

         

VorigeHomeKijk ook eens op www.groetenuitdenbosch.nlWebsite informatieVolgende

  

 

Foto's copyright © bij groetenuitoeteldonk.nl